Vårt engagerade team erbjuder pålitlig service i rätt tid, på byggplatsen och till överenskommet pris.

Betong passar bra i ett hållbart byggande.

KP Betong inser vikten av att ständigt arbeta mot ett hållbart samhälle. Tack vare betongens många fördelar, är betong ett material som passar bra in i hållbart byggande. Det gäller både byggnader som byggs idag men även framtida projekt. Förutom betongens många fördelar för miljön såsom energieffektiviteten, karbonatiseringen eller dess långa livslängd, finns det även fördelar som är viktiga för ett hem.

Att betong inte brinner, är fukttåligt och har god ljudkomfort är några av anledningarna till att betong är ett så pass flitigt använt material till byggprojekt runt om i världen.
Betong är även ett visuellt vackert material. Kulör, form, mönster kan varieras och se ut på väldigt många sätt. Detta gör betong till ett material som kan passa många människor preferenser samtidigt som det kan ge stort utrymme för både arkitektur och gestaltning.

Betong brinner inte

Betong är ett material som används mycket inom byggbranschen. Det är inte speciellt konstigt med tanke på betongens brandsäkerhet. Betong är ett material som inte brinner och som samtidigt inte ger ifrån sig rök eller andra giftiga gaser. Detta gör livet betydligt säkrare för landets invånare samtidigt som det gör släckningsarbetet för brandkåren betydligt enklare och säkrare.

Betong tål fukt

Betong är ett byggmaterial som inte påverkas av fukt eller mögel. Det gäller varken byggfukt eller eventuella läckage under brukstiden. Betongen behåller sina egenskaper under hela sin livslängd och behöver inte bytas ut oavsett hur pass mycket fukt den har varit utsatt för.

Betong har god ljudkomfort

Betong är ett material som innebär en god ljudkomfort. Detta innebär att det är ett material som isolerar på ett effektivt sätt mot störande ljud och buller. Detta är en egenskap som är viktig inom de flesta projekt, men speciellt inom bostadsbyggandet. Det efterfrågas allt mer efter att ha ett ljudisolerat hem. Detta anser vi på KP Betong är viktigt att ta vara på. Med hjälp av speciella verktyg och noggrannhet, kan vi på KP Betong producera betongelement med god ljudkomfort till våra kunder!

Fråga John

John Rinse har ansvar för fabriksbetongen och svarar på era frågor, och tar fram offerter vid förfrågan.

Några utvalda projekt.