Om oss

KP Betong är en leverantörer av betong och betongprodukter till byggföretag. Fabriken ligger i Burlövs kommun mellan Malmö och Lund och startade sin tillverkning 2016.

Vi sätter kundrelationen i fokus!

Betongstationen levererar med hög kapacitet, stora mängder fabriksbetong, med eller utan stålfiber, till vår egen produktion och till våra kunders byggprojekt. I vår egen produktion ingår, skalväggar, plattbärlag, isolerade väggar, massiva väggar, trappor, balkonger och flexiblock. Betongelement, fabriksbetong och armering är certifierade av Nordcert. Med personligt engagemang och lokal närvaro sätter vi byggföretagen i fokus och skapar helhetslösningar till projekt i alla storlekar, med leverans och montering av fukttåliga, brandsäkra, ljud och värmeisolerade väggar och bjälklag med lång livslängd.

Vår erfarna personal leder dig till den lösning där betongens egenskaper utnyttjas på det effektivaste sättet, oavsett om det handlar om enkla eller komplicerade projekt.

Vi ombesörjer hela kedjan från ögonblicket vi får förfrågan, tills allt är levererat och monterat. Med egen betongpump (42 m) och betongbilar, kommer leveransen precis i det ögonblick vi kommit överens om. Med outtröttlig energi arbetar vi ständigt med att utveckla kvaliteten i produkter, processer, en säker arbetsmiljö och en mindre miljöpåverkan.

Ledarskap

Pierre Brandberg

Fabrikschef

Jan-Åke Nilegård

Stf. Fabrikschef
Armering och prefab

John Rinse

Fabriksbetong

Morgan Persson

Fabriksbetong

Armeringsverkstad

Vår armerings verkstad certifierades nyligen. Där tillverkar vi alla typer av bockad armering (8,10,12,16 mm) i vår automatiska bock och klippmaskin.