Betongtrappa

En betongtrappa är ett bra val om man vill ha en stabil och stilren trappa till sitt byggprojekt. Vi gjuter en trappa utefter dina önskemål.
Betongtrappa, betongtrappor, betongtrappa utomhus, betongtrappa inomhus, trappa betong

I KP Betongs produktion ingår betongtrappor.

Att investera in en betongtrappa är ett smart val om du vill ha en trappa som är tålig, stilren och lättskött. KP Betong producerar raka trappor med max nio trappsteg. Det går även att få ett mindre antal trappsteg eller att justera bredden på betongtrappan.

En trappa kan säga mycket om platsen den står på. Det är därför viktigt att trappan representerar det du vill att byggprojektet ska stå för. Välj därför en trappa som du tror kommer passa bra in med resten av omgivningen.

Specialtillverkad betongtrappa.

I KP Betongs betongfabrik använder vi oss av en specialtillverkad form för att kunna producera betongtrappor. Denna trappform går sedan att justera efter ert önskemål, beroende på antal trappsteg eller bredd. När vi kommit överens om mått på betongtrappan, börjar vi sedan att gjuta trappan i vår betongfabrik.

När trappan har gjutits färdigt, åker den in i vår härdningskammare. Där står trappan tills den har härdat färdigt och uppnått rätt hållfasthet. Därefter är betongtrappan redo att levereras.

Lättskött

En av de huvudsakliga anledningarna till betongtrappans popularitet är på grund av hur pass lättskött den är. Betongtrappan behöver minimalt med underhåll under hela sin livslängd.

Stilren

Tack vare betongens utformning, blir betongtrappan ett stilrent val till ditt byggprojekt. Betongtrappan smälter bra in i omgivningen på grund av dess färg och utformning. Detta gör det till ett bra och stilrent val, oavsett ändamål!

Tålig

Om du är ute efter en tålig trappa, då ska du välja en betongtrappa. På grund av betongens egenskaper, går det att producera en betongtrappa som både är tålig och samtidigt har en lång livslängd på mer än 100 år.

Fråga Pierre

Pierre Brandberg är Fabrikschef och säljare inom prefab, jag hjälper er att ta fram priser efter förfrågan.

Några utvalda projekt.

Kvarter Dörren 4

Bangårdsterrassen

Diagnosen 1