Läs mer


Kontakta oss

Vi gjuter dina betongelementen.

På KP Betongs betongfabrik i Arlöv produceras det dagligen betongelement. Vi producerar både till interna och externa projekt. Betongelementen gjuts i formar inomhus i vår fabrik under kontrollerade förhållanden. Detta innebär att vi kan leverera en hög och jämn kvalitet samt att risken för sprickor elimineras.

Betongelementen anpassas självklart efter dina mått och ritningar. Efter att betongelementen har gjutits färdigt, åker de in i KP Betongs härdningskammare. När betongelementen har uppnått erforderlig hållfasthet, körs de ut och är sedan klara för leverans till kunden. Att använda sig av prefabricerade betongelement sparar både tid och ger bättre totalekonomi i projektet.

Stomelement.

Redan på 1930-talet använde man sig av stomelement. Idag utgör stomelement en viktig del i många olika branscher. Vi på KP Betong kan stomelement, och har en modern och effektiv fabrik som kan leverera närproducerade element.

Kostnadssäkert.

Tack vare att priset på betongelementen alltid preciseras när ett kontrakt skrivs mellan leverantör och kund, dyker det inte upp några oväntade kostnader under processens gång. Detta gör processen smidigare, både för våra kunder och oss själva.

Enkel montering.

De prefabricerade betongelementen körs ut från vår betongfabrik när de har härdat klart inne i härdningskammaren. När betongelementen har levererats är de färdiga för montering som görs efter kundens behov på ett tidseffektivt sätt.

Nordcert certifiering.

KP Betong är certifierad av Nordcert. KP Betong innehar tre stycken certifikat för vår armering, betongtillverkning och fabriksbetong. Genom att välja KP Betong som din betongleverantör kan du därför känna dig trygg i att du gör ett bra val för ditt byggprojekt!

Prefabricerade betongelement

Viktiga dokument

NORDCERT

SundaHus Miljödata

Fråga Pierre

Pierre Brandberg är Fabrikschef och säljare inom prefab, jag hjälper er att ta fram priser efter förfrågan.

Några utvalda projekt.