Fabriksbetong

I vår betongfabrik tillverkar vi både fabriksbetong och färdiga betongelement. På så sätt kan vi täcka alla våra kunders olika behov av betong!
Fabriksbetong

Vi gjuter dina betongelementen.

I KP Betongs betongfabrik tillverkas dagligen fabriksbetong till kunder. Betongens härdningstid varierar beroende på vilket slags projekt betongen ska användas till och storleken på betongformen. Tack vare vår stora betongfabrik, kan vi tillverka både fabriksbetong och färdiga betongelement. Detta gör att vi kan tillgodose ditt byggnadsprojekt, oavsett vad för betongprodukter du behöver!

 

Fabriksbetong är lämplig till i princip alla slags betongarbeten, både till mindre men även större projekt. Fabriksbetongen används i olika miljöer och utsätts för skiftande miljöbelastningar. KP Betongs fabriksbetong är certifierad av Nordcert. Att ha en certifiering från Nordcert på vår fabriksbetong är viktigt för oss eftersom det idag ställs mycket krav på fabriksbetong. Det innebär att vi kan producera fabriksbetong som både är certifierad och hållbar. 

 

Betongen blandas och förbereds i vår egen betongfabrik. När betongen är färdig för leverans, körs den ut till kund i vår pumpbil. Att blanda betong kan innebära ett tungt och slitsamt arbete som tar lång tid. Med hjälp av KP Betong slipper du det tunga och tidskrävande arbete! Istället får du betongen färdigblandad och levererad till ditt projekt. Allt för att göra ditt byggande så smidigt som möjligt. Vill du veta mer om vår egenproducerade fabriksbetong? Kontakta oss!

Fabriksbetongens egenskaper.

Fabriksbetongens egenskaper kan se olika ut beroende på vilket projekt betongen ska användas till. Det kan vara allt ifrån en mer rinnande konsistens till en mer styv konsistens. Oavsett vad för slags fabriksbetong du behöver till ditt projekt, finns vi på KP Betong för att hjälpa dig. 

Hållfasthetsklasser.

Vi på KP Betong arbetar främst med hållfasthet C20/25. När man väljer hållfasthet är det viktigt att tänka på exponeringen betongen kommer utsättas för och sedan välja den rätta hållfastheten efter detta.

Nordcert certifiering.

KP Betong är certifierad av Nordcert. KP Betong innehar tre stycken certifikat för vår armering, betongtillverkning och fabriksbetong. Genom att välja KP Betong som din betongleverantör kan du därför känna dig trygg i att du gör ett bra val för ditt byggprojekt!

Prefabricerade betongelement, Fabriksbetong, Betong Armering,

Viktiga dokument

Fråga John

John Rinse har ansvar för fabriksbetongen och svarar på era frågor, och tar fram offerter vid förfrågan.

Några utvalda projekt.

Kvarter Dörren 4

Bangårdsterrassen

Diagnosen 1